Szerző: Barna József

2001. május 3. 02:23

Magyar legenda: Genius ColorPage-HR6 szkenner tesztje

[Email] Az Internews oldalaira felkerült egy alapos teszt a Genius ColorPage-HR6 típusjelű szkennerjéről. Íme a konklúzióból egy rövid kiemelés:
A Genius ColorPage-HR6 lapolvasóban egy egyszerűen használható, otthonra és irodába szánt mindenest ismerhettünk meg, amely nem lepődik meg semmilyen általánosan előforduló médiumtól. A sebessége jó, a képe kitűnő. Egyetlen hátrányaként az róható fel, hogy véleményem szerint egy kicsit hangos. [...] Ára még elviselhető egy otthoni pénztárcának is, és főleg jó, ha a nyújtott szolgáltatássokkal vetjük össze.
A teljes cikk itt olvasható.

Európa egyik legnagyobb Atlassiannal kapcsolatos rendezvénye, immár kilencedik alkalommal, új lendületet ad a vállalati produktivitásnak és a hatékony ügyfélkezelésnek. A március 20-21-i rendezvényen is lesznek top nemzetközi vendorok, a fókuszban pedig a projekt menedzsment, az IT szolgáltatásmenedzsment, és a HR lesznek.

a címlapról

GITHUB

0

Elérhetővé vált a GitHub Copilot Enterprise

2024. február 29. 11:34

Az előzetes után általánosan hozzáférhetővé vált a GitHubon a Copilot új szintje, ami a szervezetek belsős kódbázisa alapján segíti a fejlesztőket.