Szerző: Barna József

2001. május 3. 02:14

Új Microsoft .NET Enterprise Server: Content Management Server 2001 néven

[Microsoft] A Microsoft Corporation bejelentette, hogy megvásárolja az NCompasst, az idén márciusban piacra dobott NCompass Resolution nevű termék fejlesztőjét. Az NCompass Resolution 4.0 webes tartalomkezelő rendszer lehetővé teszi a nagyvállalatok számára, hogy gyorsan és

[Microsoft] A Microsoft Corporation bejelentette, hogy megvásárolja az NCompasst, az idén márciusban piacra dobott NCompass Resolution nevű termék fejlesztőjét. Az NCompass Resolution 4.0 webes tartalomkezelő rendszer lehetővé teszi a nagyvállalatok számára, hogy gyorsan és költséghatékonyan vezethessenek be dinamikus és igényekhez szabható e-business webhelyeket. A termék amellett, hogy kielégíti a legnagyobb vállalatok által támasztott skálázhatósági igényeket, az alkalmazások rendkívül gyors piacra kerülési idejét is biztosítja.

A webes tartalomkezelő rendszerek legfőbb célja az, hogy a vállalatok internetes, intranetes, valamint extranetes website-beruházásaikból a lehető legnagyobb hasznot realizálják. Az NCompass Resolution­t olyan neves nagyvállalatok alkalmazzák, mint pl. a Fujitsu Systems, a Johnson & Johnson, a Marriott International és a Texaco.

A termék felhasználói az alábbi üzleti előnyöket élvezhetik:

  • Egyszerűbb és fejlettebb webes kommunikáció könnyen kezelhető tartalomfejlesztő eszközök segítségével
  • Központosított vezérlés a website-design konzisztenciája érdekében
  • Többnyelvű webes tartalom létrehozása
  • Igényekhez szabható tartalom e-business site-okhoz - integráció a Microsoft Commerce Server 2000-rel
  • Rendkívül gyors piacra kerülési idő
  • Magas skálázhatóság
Az NCompass Resolution kifejezetten a Microsoft platform támogatására készült; az online üzletvitel magasabb hatékonyságát a Microsoft Commerce Server 2000-rel, a tartalomraktározás és -keresési képesség magas színvonalát a Microsoft SQL Server 2000-rel történő szoros integráció biztosítja.

Az NCompass Resolution a Microsoft .NET Enterprise szervercsalád kiegészítő tagja lesz, feladata a végponttól végpontig terjedő e-business megoldások gyors létrehozása és menedzselése. Szintén a szervercsalád kiegészítő elemei a BizTalk Server 2000, mely az XML-alapú B2B integrációt biztosítja, valamint a Microsoft SharePoint Portal Server, amely az alkalmazottak fejlett dokumentum-kezelését és a munkacsoportok magas szintű együttműködését teszi lehetővé.

Az NCompass Resolution 4.0 a mai naptól már elérhető termék, Microsoft Content Management Server 2001 néven idén ősztől kerülhet forgalomba.

a címlapról