Szerző: Barna József

2001. április 27. 21:05

EarthQuake III: harmadszor remeg meg a föld

[Email] Közeleg a magyar számítógépes társadalom idei legrangosabb eseménye! 2001. május 4. és 6. között az EarthQuake 2001 rendezvénysorozat legújabb eseménye várja mindazokat, akik ki szeretnék próbálni ügyességüket, reflexeiket, gondolkodásukat egy gigantikus számítógépes hálózatban. Az EarthQuake III egyedülálló lesz több tekintetben is. Több, mint 600 számítógép egyetlen hálózatban, 3 napos észvesztés és a számítógépes hálózati játékok széles palettája várja mindazokat, akik megunták az egyjátékos programokat és kíváncsiak arra, milyen érzés több száz ember társaságában kipróbálni a kedvenceket.

[Email] Közeleg a magyar számítógépes társadalom idei legrangosabb eseménye! 2001. május 4. és 6. között az EarthQuake 2001 rendezvénysorozat legújabb eseménye várja mindazokat, akik ki szeretnék próbálni ügyességüket, reflexeiket, gondolkodásukat egy gigantikus számítógépes hálózatban.

Az EarthQuake III egyedülálló lesz több tekintetben is. Több, mint 600 számítógép egyetlen hálózatban, 3 napos észvesztés és a számítógépes hálózati játékok széles palettája várja mindazokat, akik megunták az egyjátékos programokat és kíváncsiak arra, milyen érzés több száz ember társaságában kipróbálni a kedvenceket.

A verseny technikai hátterét a Senorg és a Dtk dual Intel Pentium III-as és Pentium 4-es szerverei, valamint a 3Com által biztosított professzionális gigabites switchek garantálják majd. Így olyan 100 Mbites hálózat várja az érdeklődőket, amely egyedülálló a hazai LAN-partik körében. A rendezvényen a következő játékkategóriákban indulnak hivatalos versenyek:

  • Quake World F2F (párharc) és csapatjáték
  • Quake III Arena F2F és csapatjáték
  • Counter Strike csapatjáték
Mellettük jelen lesz a sokak által kedvelt Unreal Tournament és még sok-sok, multiplayer lehetőséggel ellátott játék is. A rendezvény helyszíne ezúttal a Petőfi-híd budai hídfőjénél levő ELTE-épület lesz. A Bajnokság rangját emeli, hogy ismét nívós díjakért folyhat a küzdelem a "virtuális arénában". Az Intel és a Senorg által felajánlott komplett Pentium 4-es konfiguráció önmagáért beszél, és az ESTFM, a Logitech, a Matávnet, valamint a rendezvény kizárólagos sajtószponzora, a PC GURU által felajánlott nyeremények is komoly értéket képviselnek. A nagy hazai számítógépes csapatok mind jelen lesznek, ezért biztos, hogy kiélezett és izgalmas küzdelmekre számíthat minden érdeklődő.

A nagyméretű projektorok által kivetített mérkőzések sok izgalmas percet okozhatnak majd a nézőknek is. Együtt lesz tehát minden, ami egy rangos versenyhez, egy jó bulihoz és 3 nap folyamatos játékhoz kell! Az eseményre természetesen "spectator" (nézői) jegy is váltható, amelyért cserébe 3 projektoron követheted figyelemmel a legjobb meccseket, részt vehetsz a legrangosabb játékfejlesztők előadásain, bemutatóin, a szünetekben pedig vár a büfé és egy nagyszerű társaság.

A versennyel kapcsolatos bővebb információkat, a jelentkezési oldalt és a rendezvénysorozattal kapcsolatos további érdekességeket az EarthQuake honlapján találhattok.

Gyertek el, és vegyetek részt Magyarország legnagyobb LAN-partiján!

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról