Szerző: Barna József

2001. április 26. 19:48

A nemzetközi helyzet fokozódik: az AMD április 30-án újra csökkenti processzorainak árait

A The Inquirer című, a The Register től eltanácsolt Mike Magee által alapított új brit számítástechnikai bulvárlap értesülései szerint az AMD már informálta disztribútorait és viszonteladóit arról, hogy a cég április 30-án újabb árcsökkentést hajt végre.

A The Inquirer című, a The Registertől eltanácsolt Mike Magee által alapított új brit számítástechnikai bulvárlap értesülései szerint az AMD már informálta disztribútorait és viszonteladóit arról, hogy a cég április 30-án újabb árcsökkentést hajt végre.

Jelen pillanatban az érintett termékekről illetőleg az árcsökkentés mértékéről még nem áll rendelkezésre információ. Annyi azonban bizonyos, hogy az AMD e lépése válasz az Intel április 29-ére tervezett drasztikus lépésére. Az AMD igen rövid idő alatt kétszer is csökkentette processzorainak árait a közelmúltban.

Úgy tűnik tehát, hogy a processzorok piacán az árháború egyre komolyabbá válik, melynek - remélhetően - mi felhasználók leszünk a haszonélvezői.

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.

a címlapról