Szerző: Ady Krisztián

2001. április 26. 20:44

A Pioneer bemutatja XGA felbontásra képes plazmaképernyőit

[widescreenreview.com] A Pioneer New Media Technologies az NAB 2001 trade show-n is bemutatja a sorozatgyártásra is megérett 40 (101cm) és 50 (127cm) átmérőjű plazmaképernyőit. A képernyők extra méretűek és felbontásúak, a nagyobb 16:9 képaránnyal és HDTV ready XGA felbontással bír. A kisebb, 40-os modell 4:3-as képarányú, és opcionális, külső XGA konverter kapható hozzá.

[widescreenreview.com] A Pioneer New Media Technologies az NAB 2001 trade show-n is bemutatja a sorozatgyártásra is megérett 40" (101cm) és 50" (127cm) átmérőjű plazmaképernyőit. A képernyők extra méretűek és felbontásúak, a nagyobb 16:9 képaránnyal és "HDTV ready" XGA felbontással bír. A kisebb, 40"-os modell 4:3-as képarányú, és opcionális, külső XGA konverter kapható hozzá.

A kifogástalan képminőséget nyújtó PDP-502MX és PDP-V402 típusjelű képernyőket már teljes megelégedéssel használják többen világszerte: többek között a CBS Sports, Sega GameWorks, FAO Schwartz, Bodygear Activewear, Nordstrom és a Radio City Music Hall.

A plazmaképernyők elsődleges előnye természetesen a rendkívül csekély mélység: még az 50"-os modell sem "vastagabb" 4"-nál!

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról