:

Szerző: mz

2001. április 26. 19:19

Chello road show - hamarosan Magyarországra érkezik a chello-busz

[Noguchi] Nem mindennapi lehetőséget kínál a szélessávú Internet kipróbálására és a hagyományossal való összehasonlítására a chello Broadband Magyarország. A cég - amely a világ egyik vezető szélessávú Internetszolgáltatójának hazai vállalata, - május 7-22. között road show-t szervez.

A háromhetes rendezvény sorozat legfőbb attrakciója a chello-busz, amely nemcsak azokat az országokat járta be Európában, ahol a chello jelen van, hanem szinte mindenütt megfordult a kontinensen. Idehaza az érdeklődők Budapest öt kerületében és Miskolcon találkozhatnak a speciálisan felszerelt és kialakított busszal. A bemutatók helyszínén bárki kipróbálhatja, hogy mit is tud a hagyományosnál jóval gyorsabb szélessávú Internet.

A chello road show állomásain mindenütt ott lesz az egész Európát bejárt, patinás, amerikai iskolabusz, amelynek utasterében elhelyezett termináloknál bárki elsőkézből győződhet meg a szupergyors, szélessávú Internet előnyeiről. Persze ez nem minden, hiszen a helyszíneken izgalmas programok, vetélkedők, koncertek, ajándékok és nem utolsó sorban a chello szakemberei várják a közönséget.

A chello Broadband tavaly novemberében kezdte meg működését Magyarországon, szolgáltatásait jelenleg a főváros 6 kerületében (I., II., IV., XI., XIII., XIV) és Miskolc egész területén kínálja előfizetői számára.

A "Szélessávon a chello-busszal" menetrendje:

  • Május 7-8: Budapest, II. kerület. Moszkva tér - UPC Ügyfélkapcsolati Iroda
  • Május 9-10: Budapest, XI. kerület - Skála Budapest Áruház, parkoló
  • Május 11-13: Budapest, XIII. kerület - Duna Plaza, főbejárat
  • Május 14-15: Budapest, IV. kerület - Árpád üzletház, parkoló
  • Május 16-17: Budapest, XIV. kerület - a Cserepes ház füves területe
  • Május 18-20: Miskolc - Miskolc Plaza, parkoló
  • Május 21-22: Miskolc - Egyetemváros

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 27. 01:14

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.