Szerző: Ady Krisztián

2001. április 25. 19:27

Angol legenda: Hercules 3D Prophet 4500 teszt a Tom's Hardware-en

[PowerVR Revolution] A Toms Hardware Guide egy nagyon átfogó tesztet jelentetett meg a Prophet 4500-ról, az elsőként bejelentett KYRO II-es kártyáról. A tesztben az ellenfelek nem voltak túl könnyűek: NVIDIA GeForce 2 MX, NVIDIA GeForce 2 GTS és egy ATI RADEON (DDR). A gépeket a két tesztkonfigurációban egy 1,2GHz-es Athlon, és egy 1,5GHz-es P4 hajtotta.

[PowerVR Revolution] A Tom's Hardware Guide egy nagyon átfogó tesztet jelentetett meg a Prophet 4500-ról, az elsőként bejelentett KYRO II-es kártyáról. A tesztben az ellenfelek nem voltak túl könnyűek: NVIDIA GeForce 2 MX, NVIDIA GeForce 2 GTS és egy ATI RADEON (DDR). A gépeket a két tesztkonfigurációban egy 1,2GHz-es Athlon, és egy 1,5GHz-es P4 hajtotta.

A tesztelt játékok: Quake3: Arena, Aquamark, MDK2, Evolva, 3DMark2000 és MBTR. Ezek különböző API-t, néhány közülük hardveres T&L támogatást, esetleg Dx8-at használt, tehát eléggé színes képet kaphattunk a tesztek eredményeiből.

A számok magukért beszélnek, a teszt itt olvasható. Inkább csak az összefoglalásból emelnék ki egy részletet:

"The benchmarks show that the Kyro II on the Hercules 3D Prophet 4500 is a thoroughly competitive product when compared to GeForce2 MX/GTS or the ATI Radeon, as long as you prefer 32-bit color. A real highlight is the price - for a mere $149, you get a 64Mbyte graphics card that gives its more expensive competitors a real run for their money."

Hevenyészett fordításban:

A teszteredmények alapján a Kyro II a Hercules 3D Prophet 4500 kártyán egy teljesen versenyképes megoldás a GeForce2 MX/GTS vagy az ATI Radeonhoz hasonlítva, feltéve, hogy a 32 bites megjelenítést helyezzük előtérbe. Az igazi csúcspont az ár - csupán $149-ért egy olyan 64 Mbyte-os grafikus kártyát kaphatsz, mely a drágább versenytársakat is erősen megszorongatja.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról