Szerző: Bodnár Ádám

2001. április 25. 16:50

Az AMD memóriatesztelő programot indított a DDR SDRAM modulok hitelesítésére

Az AMD ma jelentette be, hogy a CMTL-lel (Computer Memory Test Labs) közösen elindította programját, amely DDR memóriamodulok tesztelését és hitelesítését végzi majd.

A program célja, hogy a vásárlók meggyőződhessenek arról, hogy a DDR SDRAM memóriamodulok együttműködnek-e az AMD 760 chipkészletes alaplapokkal, így az Athlon és Duron processzoros rendszerekkel. A CMTL számos alaplapot használ a memóriamodulok teszteléséhez, ráadásul a többféle típusú memóriamodulokat együtt, többféle összeállításban is megvizsgálják, hogy biztosak legyenek a hibátlan működésben.

"Az iparág legnagyobb és teljesen független tesztlaborjaként a CMTL ideális a DDR memóriamodulok és az AMD 760 chipkészletes alaplapok kompatibilitásának megállapítására" - nyilatkozta Rex Meek, az AMD Hardveres Infrastruktúra Csoport igazgatója.

A memóriagyártóknak három különböző kapacitású DDR memóriamodult kell eljuttatniuk a CMTL-hez, amely a megfelelő eredmények esetén tanúsítja a memóriamodulok és az AMD 760 chipkészletes DDR rendszerek kompatibilitását.

Kubernetes képzéseinket már közel 300 szakember végezte el. A nagy sikerre való tekintettel a tanfolyamot aktualizált tananyaggal június 18-án újra elindítjuk! A 8 alkalmas, élő képzés képzés órái utólag is visszanézhetők, és munkaidő végén kezdődnek.

a címlapról