Szerző: Barna József

2001. április 23. 22:04

Xboxos tortillát vegyenek!

[Electic Tech] A Microsoft ma jelentette be, hogy promóciós szerződést írt alá Észak-Amerika legnagyobb mexikói ételnek látszó tárgyakat árusító gyorséttermi láncával, a Taco Bell Corporationnel. A két cég abban bízik, hogy - mivel megcélzott fogyasztóik közel azonos korosztályba tartoznak - e kampánnyal sikerül jelentősen bővíteni vevőkörüket. Nem titok, hogy az észak-amerikai piacra szánt konzolokat Mexikóban fogják gyártani; s így valóban telitalálatnak tűnik e marketingfogás, mely a Taco Bell színes gasztronómiai palettáján hamarosan manifesztálódhat is Ropogós mexikói Xbox formájában.

[Electic Tech] A Microsoft ma jelentette be, hogy promóciós szerződést írt alá Észak-Amerika legnagyobb mexikói ételnek látszó tárgyakat árusító gyorséttermi láncával, a Taco Bell Corporationnel. A két cég abban bízik, hogy - mivel megcélzott fogyasztóik közel azonos korosztályba tartoznak - e kampánnyal sikerül jelentősen bővíteni vevőkörüket. Nem titok, hogy az észak-amerikai piacra szánt konzolokat Mexikóban fogják gyártani; s így valóban telitalálatnak tűnik e marketingfogás, mely a Taco Bell színes gasztronómiai palettáján hamarosan manifesztálódhat is "Ropogós mexikói Xbox" formájában.

A Microsoft részéről e lépés csupán a kezdete annak a marketingpartnerségi megállapodás-sorozatnak, melyet a közeljövőben a cég az Xbox márkanév népszerűsítése és a kedélyek felcsigázása végett fog kötni számos más ismert vállalattal vagy személlyel. Ezt az igen célratörő marketingstratégiát látva, ne lepődjünk meg azon, ha majd 2002-ben hazánk illusztris csárdáinak ételkínálatában feltűnik a "Magyaros Xbox Pékné módra".

Kubernetes képzéseinket már közel 300 szakember végezte el. A nagy sikerre való tekintettel a tanfolyamot aktualizált tananyaggal június 18-án újra elindítjuk! A 8 alkalmas, élő képzés képzés órái utólag is visszanézhetők, és munkaidő végén kezdődnek.

a címlapról