Szerző: Bodnár Ádám

2001. április 19. 19:34

ATi, vagy nem ATi, avagy a Radeon SE rejtélye...

A The Inquirer című bulvárlap értesülései szerint az ATi Radeon SE videokártya nem ATi kártya lesz, hanem az ATi-val hosszútávú megállapoást kötött cég kártyája. Nagyon kíváncsi lennék, hogy ez mit jelent, mindenesetre mostanában csak egy cég mutatott be ATi chipes kártyát, ez pedig az Appian Hurricane.

A The Inquirer című bulvárlap értesülései szerint az ATi Radeon SE videokártya "nem ATi kártya lesz, hanem az ATi-val hosszútávú megállapoást kötött cég kártyája". Nagyon kíváncsi lennék, hogy ez mit jelent, mindenesetre mostanában csak egy cég mutatott be ATi chipes kártyát, ez pedig az Appian Hurricane.


Fotók: PCPOP

A Radeon SE chip mindenféle híreszteléssel ellentétben csak egy gyárilag túlhajtott Radeon, a 230 MHz-es chip mellé 400 MHz-es vagy gyorsabb DDR SDRAM memóriák kerülnek majd. Mivel a chip gyakorlatilag egy Radeon, a meghajtóprogramok is azonosak lesznek. Az ATi Radeon SE chipes kártyák (bárki is árusítsa majd őket) ebben a negyedévben várhatók.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról