:

Szerző: mz

2001. április 10. 19:24

Két új szünetmentes tápegységet jelentett be a Powerware

[East Side] A Powerware, az Invensys Power Systems része két új terméket, a Powerware 9120-as típust, a 9-es sorozat új tagját, egy kettôs konverziójú szünetmentes tápegységet és termékvonalának új, innovatív tagját, a Powerware 9125 RM-et jelentett be.

[East Side] A Powerware, az Invensys Power Systems része két új terméket, a Powerware 9120-as típust, a 9-es sorozat új tagját, egy kettôs konverziójú szünetmentes tápegységet és termékvonalának új, innovatív tagját, a Powerware 9125 RM-et jelentett be.

Az idei Cebit kiállításon útjára indított PW 9120 gazdag szolgáltatásokkal rendelkezô, egyfázisú UPS a kritikus információtechnológiai és ipari alkalmazások, például kritikus szerverek és folyamatszabályozások számára jelenthet védelmet, míg a PW 9125 RM egyfázisú, kettős konverziójú on-line UPS alkalmazási területe a kritikus, állványokra szerelt berendezések védelme.

A 2 kVA-es határig többféle teljesítménylépcsőben kapható, rack-fiókba épített PW 9125 RM elsőrangú védelmet, hosszabb akkumulátoros üzemidőt, távoli menedzselhetőséget, rugalmas telepítést és kiváló szolgáltatásokat nyújt a kritikus szekrényes alkalmazások számára. Az online, kettős konverziójú technológia a 9125 RM-et különösen alkalmassá teszi számítógépszerverek, hálózati rendszerek, távközlési/PBX és egyéb rack-es alkalmazások kiszolgálására.

Az összesen hét különféle modellként (700 és 6000 VA közötti teljesítménnyel) kapható PW 9120 egyszerûen használható tápellátás-védelmet kínál számos alkalmazási terület számára. Mindegyik modell kiemelkedő elektromos teljesítőképessége, hosszú üzemideje, párosul olyan szolgáltatásokkal, mint az Advanced Battery Management Plus (ABM Plus), az üzem közben cserélhetô akkumulátorok, a fogyasztók csoportjainak vezérlésekimeneti szegmensenként 3 kVA teljesítményig, a felhasználóbarát LCD-kijelző - amely szolgáltatások általában csak nagyobb UPS-berendezéseket jellemeznek - a PW 9120-at alkalmassá teszik arra, hogy minden felhasználási körülményhez igazodjon.

A készülékek széles kommunikációs opciókészlettel alkalmazkodnak a mai hálózati környezethez. RS-232-es soros kimeneti kártyájuk az alapfelszereltséghez tartozik, de - a konkrét igények szerint - lecserélhető ConnectUPS SNMP, Multiport RS-232 vagy USB-kártyára is.

A Powerware nagy tudású tápfelügyeleti és shut-down szoftvere is megtalálható a készülékkel szállított Software Suite CD-lemezen. A régről ismert LanSafe III program teszi teljessé a számítógéprendszerek védelmét: hosszabb idejű tápfeszültség-kiesés esetén gondoskodik arról, hogy biztonságos keretek között állítsa le az alkalmazásokat és az operációs rendszereket.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 27. 02:16

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.