Szerző: Bodnár Ádám

2001. április 10. 10:35

Az Intel piacra dobta 850 MHz-es Celeron processzorát

[Mmd] Az Intel Corporation április 9-én forgalomba hozta az alsó kategóriájú asztali PC-khez kínált leggyorsabb processzorát, a 850 MHz-es Intel Celeron processzort.

[Mmd] Az Intel Corporation április 9-én forgalomba hozta az alsó kategóriájú asztali PC-khez kínált leggyorsabb processzorát, a 850 MHz-es Intel Celeron processzort.

Az Intel Celeron processzorokat 128 KB chipre integrált második szintű gyorsítótárral (L2 cache) alakították ki, amely nagy sávszélességgel kapcsolódik a processzor belsejéhez. Az Intel Celeron processzorcsalád továbbra is őrzi az alsó kategóriájú PC-k piacán elfoglalt vezető helyét a világon. A 850 MHz-es Intel Celeron processzor egységára 1000 darab megrendelése esetén 138 dollár. Az Intel Celeron processzorok jelenleg 850 és 800 MHz-es változatban (mindkettő 100 MHz-es rendszerbusszal), valamint 766, 733, 700, 667 és 633 MHz-es változatban kaphatók.

A 850 MHz-es Celeron processzor kiterjesztett életciklus-támogatással is kapható, ami az Intel beágyazott processzorainak és chipkészleteinek legújabb kiegészítését jelenti. A kiterjesztett életciklus-támogatás az alkalmazott számítástechnikával foglalkozó fejlesztők számára lehet hasznos, akik nagy teljesítményű számítógépes technológiát alkalmaznak a termékekben, például a kommunikációs berendezésekben, tranzakciós terminálokban és ipari eszközökben.

Kubernetes képzéseinket már közel 300 szakember végezte el. A nagy sikerre való tekintettel a tanfolyamot aktualizált tananyaggal június 18-án újra elindítjuk! A 8 alkalmas, élő képzés képzés órái utólag is visszanézhetők, és munkaidő végén kezdődnek.

a címlapról