:

Szerző: Vörös Péter

2001. április 5. 08:50

Kinevezések a Western Digitalnál

[CNET, PRNewswire] A Western Digital a 46 éves Arif Shakeelt nevezte ki működtetésért felelős vezérigazgatónak. Ez a poszt betöltetlen volt azóta, hogy a korábbi működtetésért felelős vezérigazgató, Matt Massengill a cég elnök-vezérigazgatójává lépett elő 2000 januárjában.

Shakeel eddig ügyvezető igazgatóhelyettes és a cég winchester részlegének igazgatója volt. Shakeel megtartja a divízió napi működtetését és új feladatköre egyebek közt az olyan új tárolási kezdeményezéseket fogja tartalmazni, mint a játék eszközökben, set-top box-okban és más termékekben használatos winchesterek. Shakeel 1985 csatlakozott a Western Digitalhoz termékmenedzserként.

A cég Jim Morrist nevezte ki üzletfejlesztési alelnöknek. Morris közvetlenül Matt Massengill alá fog tartozni és a cég új üzletfejlesztési erőfeszítéseiért lesz felelős, mint pl. a cég jelenlegi és jövőbeni befektetései a tárolási technológiák újabb felhasználásaiban. Morris a People PC-től érkezett a Western Digitalhoz, ott legutóbb az üzletfejlesztési alelnök posztot töltötte be.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 17:15

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.