:

Szerző: sammer

2001. április 5. 06:45

A Shrapnel Games fogja kiadni a RuneSword II szerepjátékot

A Shrapnel Games bejelentette, hogy ő adja ki a Crosscut Games által fejlesztett RuneSword II szerepjátékot. A játék két egyjátékos küldetést, három kisebb kalandot, egy teljes értékű szerkesztő programot, és egy automata küldetés generátort tartalmaz majd. A RuneSword II körökre osztott harcrendszert használ, ezzel a fejlesztők nem titkolt célja az, hogy a játékkal meghódítsák a hagyományos eszközökkel játszható szerepjáték rajongókat. Összesen 13 játszható faj közül választhatunk, amit 35 féle módon szabhatunk testre a többszintű tapasztalati rendszernek köszönhetően. A játék fantasy világában érdekes lények, mágikus tárgyak és veszélyes területek széles skálájával találkozhatunk útjaink során.

A RuneSword II a RuneSword folytatása, ami a Crosscut Games legsikeresebb szerepjátéka volt. Jelenleg béta tesztelés alatt áll, és április végére tervezik a játék véglegesítését. A felhasznált grafikus motor teljesen új, a Shrapnel a jövő hétre ígér néhány publikus screenshotot belőle, illetve április végére tervezi egy játszható demó kiadását.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 10:32

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.