:

Szerző: sammer

2001. április 5. 06:24

Letölthető Throne of Darkness szerepjáték videó interjú

A múlt hónapban tartott Game Developers Conference-n a GameSpot készített egy interjút Ben Haas-szal a Click Entertainment-től a fejlesztő stúdió legújabb készülő szerepjátékával, a Throne of Darknes-szel kapcsolatban. A négy részben letölthető videó számos részét érinti a játéknak, többek között a taktikákat, a kezelői felületet, a varázslatokat, a fegyvereket, a különböző lényeket és természetesen a játék többjátékos módját. A beszélgetésen kívül a magából a játékmenetből is van néhány a percnyi anyag a videóban.

A Throne of Darkness egy, a feudális Japánban játszódó akció oriantált szerepjáték. A játékos egy csapat samurai-t irányít, akik külön-külön rendelkeznek valamilyen különleges képességgel, és követve a részletesen kidolgozott történetet harcolnak a gonosz erők ellen. A Throne of Darkness kiadását május végére tervezik.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 03:32

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.