Szerző: sammer

2001. április 5. 06:24

Letölthető Throne of Darkness szerepjáték videó interjú

A múlt hónapban tartott Game Developers Conference-n a GameSpot készített egy interjút Ben Haas-szal a Click Entertainment-től a fejlesztő stúdió legújabb készülő szerepjátékával, a Throne of Darknes-szel kapcsolatban. A négy részben letölthető videó számos részét érinti a játéknak, többek között a taktikákat, a kezelői felületet, a varázslatokat, a fegyvereket, a különböző lényeket és természetesen a játék többjátékos módját. A beszélgetésen kívül a magából a játékmenetből is van néhány a percnyi anyag a videóban.

A Throne of Darkness egy, a feudális Japánban játszódó akció oriantált szerepjáték. A játékos egy csapat samurai-t irányít, akik külön-külön rendelkeznek valamilyen különleges képességgel, és követve a részletesen kidolgozott történetet harcolnak a gonosz erők ellen. A Throne of Darkness kiadását május végére tervezik.

Kubernetes képzéseinket már közel 300 szakember végezte el. A nagy sikerre való tekintettel a tanfolyamot aktualizált tananyaggal június 18-án újra elindítjuk! A 8 alkalmas, élő képzés képzés órái utólag is visszanézhetők, és munkaidő végén kezdődnek.

a címlapról