Szerző: Barna József

2001. április 4. 21:33

Transcend memóriamodulok a Sun Blade 1000-es munkaállomásokban

[Email] A tajvani Transcend Information Inc. ma jelentette be, hogy TS4GSU7052 típusjelű 1 Gbyte-os memóriamoduljai kerülnek a Sun Blade 1000-es munkaállomásaiba. A képen is látható impresszív külsejű számítógép maximum két 64 bites UltraSPARC-III processzorral szerelhető fel, és rendszerbusza az egyedi ún. crossbar-switch system interconnect technológiának köszönhetően 4 Gbyte/sec adatátviteli sebességre képes. A Transcend új PC133-as ECC moduljait 4 darabos csomagban szállítja, mellyel a munkaállomás memóriakapacitása 4 Gbyte-ig növelhető.

[Email] A tajvani Transcend Information Inc. ma jelentette be, hogy TS4GSU7052 típusjelű 1 Gbyte-os memóriamoduljai kerülnek a Sun Blade 1000-es munkaállomásaiba. A képen is látható impresszív külsejű számítógép maximum két 64 bites UltraSPARC-III processzorral szerelhető fel, és rendszerbusza az egyedi ún. crossbar-switch system interconnect technológiának köszönhetően 4 Gbyte/sec adatátviteli sebességre képes.

A Transcend új PC133-as ECC moduljait 4 darabos csomagban szállítja, mellyel a munkaállomás memóriakapacitása 4 Gbyte-ig növelhető.

Samsung chipek a modulokon

Korábbi olvasói észrevételekkel egybehangzóan el kell mondanunk, hogy a Transcend csupán memóriamodulokat, és nem -chipeket gyárt.

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.

a címlapról