Szerző: Barna József

2001. április 1. 19:22

Legutóbbi szavazásunk végeredménye: győzött az ABIT!

Az elmúlt héten a HWSW főoldalán a következő kérdésre kerestük a választ: Milyen alaplapot használsz? Egyszerűségének dacára a szavazás - nagy örömünkre - igen komoly érdeklődést váltott ki, egy hét alatt 4346 szavazat érkezett. A végeredmény számszerűsítve a következőképpen alakult:

Az elmúlt héten a HWSW főoldalán a következő kérdésre kerestük a választ: 'Milyen alaplapot használsz?' Egyszerűségének dacára a szavazás - nagy örömünkre - igen komoly érdeklődést váltott ki, egy hét alatt 4346 szavazat érkezett. A végeredmény számszerűsítve a következőképpen alakult:

ABIT: 1825
ASUS: 1105
Acorp: 308
Egyéb: 296
Soltek: 213
EPoX: 181
Gigabyte: 120
Intel: 81
MSI: 76
Procomp: 47
SOYO: 36
AOpen: 27
Tyan: 20
Chaintech: 7
IWILL: 4

Noha különösebben az eredmény nem meglepő, mégis érdekes, hogy hazánkban a világban tapasztalható felhasználói magatartásnak csak igen halvány lenyomataira lelhetünk. Általában Európa nyugati felében valamint az Egyesült államokban a legkelendőbb márkák az ASUS, az MSI és a Gigabyte, a nálunk magasan az első helyen befutó ABIT pedig - e nagy gyártókhoz viszonyított elenyésző gyártási volumene okán is - általában a középmezőnyben végez. Természetesen a legnagyobb meglepetést így is az Acorp okozta, amely szavazataitok alapján a 3. helyezést érte el.

Noha vannak elméleteink arról, hogy miért is alakult nálunk így a szavazás végeredménye, örömmel vennénk, ha ti magatok mondanátok el a véleményeteket a HWSW fórumában.

Köszönjük,

A HWSW Team

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról