Szerző: mz

2001. március 30. 22:53

Bluetooth kapcsolat a Toshiba kivetítői és a számítógép között

[AsiaBizTech] A Toshiba megkezdte Bluetooth PC kártyakészletének árusítását, Bluetooth Data Projector Kit név alatt. A készletet két Toshiba kivetítőhöz, a TLP-X20J és a TLP-X21J modellekhez tervezték - ugyanis ezek rendelkeznek PCMCIA foglalatta.


A Toshiba PCMCIA Bluetooth kártyája

A készlet két Bluetooth PCMCIA kártyát tartalmaz, a Bluetooth kapcsolat használatára alkalmas programokat, illetve a SPANworks 2000 Special Edition nevű szoftvert, ez hivatott biztosítani a PC és a kivetítő közötti átvitelt.

A kártyák a Bluetooth szabvány 1.0B változatát használják, átviteli sebességük így legfeljebb 720 kbps. Az illesztőprogram futtatásához legalább egy 266 MHz-es Pentium processzorra, 64 MB memóriára és 100 MB merevlemez-helyre van szükség; illetve nyilván a PC olvalán is szükség van egy Type II-es PCMCIA foglalatra.

A készlet ára 65 ezer yen, ami - ha jól számítom - nem kevesebb, mint 160 ezer forint.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról