:

Szerző: Vörös Péter

2001. március 30. 14:25

Ingyenes adatbáziskezelő készlet tölthető le az Oracle.com-ról

[Oracle] Az e-üzlet feltétele a szolgáltatások és adatok állandó elérhetősége. Emiatt sok adatbázis-adminisztrátor tölt egyre több időt a nagy adatbázis-környezetek működésének fenntartásához szükséges végeláthatatlan manuális feladatokkal. Az ezen a héten, az Oracle.com-on egy különleges reklámajánlat keretében bemutatott teljes körű adatbázis-kezelési megoldás leveszi ezt a terhet az adatbázis-adminisztrátorok válláról, akik így az üzemeltetés stratégiai kérdéseire fordíthatják figyelmüket. A konkurens termékek mint az IBM DB2 rendszere esetében az adatbázis-adminisztrátoroknak különböző rendszeradminisztrációs termékeket kell összefoltozniuk, ami elvonja őket az üzleti működés fenntartásához döntő fontosságú feladatoktól. Az Oracle teljes körű adatbázis-kezelési megoldása egyszerűsíti és automatizálja az adminisztrátorok napi feladatainak többségét. Az adatbázis-adminisztrátorok többet is megtudhatnak az Oracle teljes körű adatbázis- és alkalmazáskezelési megoldásáról, ha letöltik az Oracle ingyenes online készletét, amely tájékoztató anyagokat, elektronikus szemináriumokat és előadásokat is tartalmaz. Végeredményben az Oracle megoldásával nem az adatbázis-adminisztrátorok szolgálják ki az adatbázist, hanem az adatbázis szolgálja ki őket.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 14:47

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.