Szerző: Barna József

2001. március 29. 10:18

Üzlet az Interneten III: konferencia az Online Marketing Ügynökség szervezésében

[Email] Az Online Marketing Ügynökség 2001. április 10-én immár negyedik konferenciáját rendezi Üzlet az Interneten III címmel. E hagyományteremtő sorozat következő témaköre az Internet és kereskedelem.

[Email] Az Online Marketing Ügynökség 2001. április 10-én immár negyedik konferenciáját rendezi "Üzlet az Interneten III" címmel. E hagyományteremtő sorozat következõ témaköre az "Internet és kereskedelem."

Az előadások szólnak azoknak, akik már kereskednek az Interneten, de azoknak is, akik csak most készülnek erre. A OMA honlapján megtalálható részletes programban kiemelt szerepet kap, hogy miként tudja segíteni az Internet a hagyományos vállalatközi termék- és szolgáltatás-kereskedelmet az értékesítési kapacitások megsokszorozásával. Ugyancsak új megközelítést jelent az értékesítési hálózatszervezés és az Internet összekapcsolása, a személyes kapcsolatok és az online értékesítés egymásba fonódása.

A Budapesten a Gundel étteremben szervezendő rendezvény részletes programja és a jelentkezési lap az OMA honlapján található.

A szervezőknek lehetősége van néhány kolléga egész napos költségmentes vendéglátására is!

Tekintettel arra, hogy a sajtó munkatársai számára sajtótájékoztatót nem tartanak a szervezők, és a férőhelyek száma is korlátozott, az OMA arra kéri az érdeklődőket, hogy a részvételi igényről a 06-27-535590-es fax számon legkésőbb 2001. április 2-án estig tájékoztatást adni szíveskedjenek annak érdekében, hogy a kéréseket a lehetőségek függvényében teljesíteni tudják.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról