:

Szerző: sammer

2000. március 30. 04:35

Alundra 2 kézikönyv

A Bradygames stratégiai kézikönyvet adott ki az Alundra 2 játékhoz. A könyv 160 szines oldalon keresztül mutatja be a stratégiákat, és a játékban előforduló rejtett elemeket. Az Alundra 2 egy 3D-s akció RPG játék, valósidejű harcokkal, rengeteg puzzleval és kalandelemekkel. A jó és rossz közötti harcban számtalan különleges helyeken fordulunk meg, miközben szörnyekkel és a szörnyek szörnyeivel is meg kell küzdenünk.
A kézikönyv tele van rejtett elemekkel, nyerő stratégiákkal, és a kiadó állítása szerint nélküle el se kezdje a játékot senki. ;) A könyvben benne van a játék teljes végigjátszása, a teljes történet, és nélkülözhetetlen stratégiák a nagyfőnökök legyőzéséhez. A tárgyak, fegyverek, varázslatok részletes leírásán kívül minden helyzetre van egy tanácsa, hogyan élhetjük túl a kellemetlen eseményeket.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 13:52

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.