Szerző: roberto

2001. március 28. 02:45

CeBIT: SuSE Linux Enterprise Server, vállalati Linux SuSE-től

[SuSE Linux Magyarország] A SuSE a CeBIT-en mutatta be legújabb termékét, a szervergépekre optmalizált SuSE Linux Enterprise Servert. A gyártó által biztosított csomagválaszték és karbantartás maximális stabilitást és biztonságot garantál.

SuSE[SuSE Linux Magyarország] A SuSE a CeBIT-en mutatta be legújabb termékét, a szervergépekre optmalizált SuSE Linux Enterprise Servert. A gyártó által biztosított csomagválaszték és karbantartás maximális stabilitást és biztonságot garantál.

A SuSE az Enterprise Server kiadásával az első nagyigényű szervergépekre szabott operációs rendszerét mutatta be. A rendszer a biztonsági és stabilitási szempontból optimalizált alapok mellett egy szerver működtetéséhez szükséges összes szolgáltatást is tartalmaza. Az Enterprise Server megbízható platform levelezési és internetes szolgáltatásokhoz, és kiváló rendszer heterogén környezetekben (UNIX, Windows 9x/NT/2000, Novell Netware, MacOS) működő fájl- és nyomtatószerver megoldásokhoz. A különösen magas tartós üzembiztonságának köszönhetően akár a kulcsfontosságú vállalati alkalmazások szervereként is alkalmazható.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról