Szerző: Barna József

2001. március 27. 23:19

Az ATi Radeon 2 csak ez év negyedik negyedévében várható?

A Daily Radar munkatársai a múlt héten megtartott Game Developers Conference -en (GDC) azzal a kérdéssel keresték meg az ATi képviselőit, hogy mikorra várható a cég válasza az NVIDIA GeForce3 grafikus chipjére. Az ATi csupán annyit közölt, hogy a Radeon 2 ez év negyedik negyedévénél hamarabb nem jelenik meg. Az első soványka részleteket az új chipről leghamarabb a május 16-19. között Los Angelesben megrendezendő E3-on (Electronic Entertainment Expo) lehet majd megtudni.

A Daily Radar munkatársai a múlt héten megtartott Game Developer's Conference-en (GDC) azzal a kérdéssel keresték meg az ATi képviselőit, hogy mikorra várható a cég válasza az NVIDIA GeForce3 grafikus chipjére. Az ATi csupán annyit közölt, hogy a Radeon 2 ez év negyedik negyedévénél hamarabb nem jelenik meg. Az első soványka részleteket az új chipről leghamarabb a május 16-19. között Los Angelesben megrendezendő E3-on (Electronic Entertainment Expo) lehet majd megtudni.

A megjelenés időpontját illető ettől eltérő információkkal kapcsolatban lásd a fórumot.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról