Szerző: Vörös Péter

2001. március 24. 11:42

Oscar-díj átadás: interaktív műsorok, közvélemény kutatások és játékok dobják fel az idei év legnagyobb filmes szemléjét

[TechWeb, Yahoo Finance] Az 73. évenkénti Oscar-díj átadási ceremóniát az USA-ban a Walt Disney kezében lévő ABC TV-hálózat közvetíti, amely jelentősen erőkkel támogatja az online "Továbbfejlesztett TV adást" a 2001-es Academy Awards-ról. Rick Mandler, az Enhanced TV and Walt Disney Internet Group általános igazgatója szerint a cég mindent megtesz annak érdekében, hogy a nézők minél inkább érdekeltté váljanak a ceremóniával kapcsolatban - az Internet jelentős segítséget nyújthat az élő adáshoz.

A Walt Disney www.oscar.comhelyén élő programok fognak futni, valamint interaktív közvélemény kutatások és különféle játékok, amelyek révén a felhasználók leadhatják szavazataikat a kedvenc sztárjaikra.

Egy technikai érdekesség: a hivatalosan meghívott összes résztvevő az EPSON Stylus Photo 890 tintasugaras nyomtatójával kinyomtatott fotó jelvényt fogja viselni. Az EPSON azzal érdemelte ki a megtisztelő felhívást, hogy jelenleg a szakértők véleménye szerint egyértelműen a legjobb színes nyomtató: a jelvény viszonylag vastag, aminek nem szabad meghajolnia a nyomtatás közben, fontos a gyors megszáradás is, valamint az EPSON Premium Glossy Photo Paper vízellenállása - és természetesen az is, hogy a lehető legjobb legyen a kép minősége még alacsonyabb felbontás mellett is.

Az EPSON Stylus Photo 890 február óta kapható, felbontása 2880x720 dpi, egyik érdekes újdonsága a BorderFree fotónyomtatási technológia, amelynek révén fehér keret nélkül lehet fényképeket nyomtatni.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról