Szerző: Kovács Attila

2001. március 23. 00:19

Az IBM a Matrox G200 MMS videokártyát választotta az IntelliStation R Pro gépeibe

Matrox Graphics Inc. az IBM -mel karöltve egy átfogó megoldást kínál a tőzsdék számára. A Matrox tegnap bejelentette, hogy az IBM a - tőzsdéken világszerte elismert - Matrox G200 MMS videokártyát választotta az IntelliStation R Pro munkaállomásaiba.

HIRDETÉS

Matrox Graphics Inc. az IBM-mel karöltve egy átfogó megoldást kínál a tőzsdék számára. A Matrox tegnap bejelentette, hogy az IBM a - tőzsdéken világszerte elismert - Matrox G200 MMS videokártyát választotta az IntelliStation R Pro munkaállomásaiba.

Az IntelliStation gépcsalád magasfokú megbízhatóságot és nagy teljesítményt nyújt az üzleti alkalmazások számára. Ezek a gépek ideálisak a zsúfolt üzleti központok számára: megtalálhatjuk köztük az egy- vagy kétprocesszoros kiépítésű, akár 4GB-nyi memóriával és beépített hálózati és USB csatolóval illetve Ultra 160 SCSI vagy IDE merevlemezekkel szerelt gépeket is. Természetesen ezen gépek mindegyikében megtalálható a négy képernyő meghajtására képes, TV-tunerrel ellátott Matrox G200 MMS videokártya.

A Matrox G200 MMS videokártyák az első olyan kártyák a piacon, melyek egy darab PCI hely elfoglalásával képesek meghajtani akár négy darab digitális (DVI) csatolófelülettel ellátott laposképernyőt. A G200 MMS több olyan képességgel bír, melyek igen rugalmas és hatékony megoldást kínálnak a felhasználóknak, ezen felül a tűéles 2D képminőségükkel, illetve a magas képfrissítési ferkvenciáikkal könnyen olvasható szövegeket és kristálytiszta videolejátszást tesznek lehetővé ezek a kártyák.

a címlapról