Szerző: sammer

2001. március 22. 05:51

Készül a hivatalos Rune multiplayer kiegészítő csomag

A GodGames bejelentette, hogy készül a hivatalos multiplayer Rune kiegészítő csomag Rune: Halls of Valhalla néven.

A Rune: Halls of Valhalla a sok ugrálás és taktikázás után megadja a lehetőséged a kiéhezett játékosnak az örjöngő multiplayer öldöklésre, amire két új játékmód (Headball és Arena), illetve új pályák nyújtanak lehetőséget, vagy ha éppen nincs méltó emberi ellenfél, akkor rengeteg új, aprólékosan kidolgozott gépi ellenfelet kaphatunk a nyakunkba, köztük három félelmetes női karakterrel. A headball mód egy csapatjáték sport, ahol végtagokkal és fejekkel dobálhatjuk az ellenfelet, pontot pedig a akkor kapunk, ha sikerül ezeket átjuttatnunk az ellenfél kapuján. Az Arena mód kifejezetten f2f azaz kétszemélyes meccsekre lett kitalálva, ahol szintén részt vehet a gépi ellenfelek széles skálája is. Az eredeti játék szerelmeseinek biztosan tetszeni fognak az új lehetőségek, a zöldfülű vikingek pedig a régebbi pályákat is felderíthetik, mivel az új lehetőségek egy része azokon is működni fog. Az eredeti játékhoz hasonlóan a Rune: Halls of Valhalla az Epic Games továbbfejlesztett Unreal Tournament motorját használja.

A Rune: Halls of Valhalla tulajdonságai:

  • Két új játékmód: "Headball" és "Arena", számtalan új karakter
  • Online többjátékos lehetőségek, és az eredeti játék összes pályájának elérhetősége
  • Az eredeti játék zenei témája szerint készített zenei aláfestés kifejezetten a Rune: Halls of Valhalla számára
  • 33 új pálya az új játékmódokhoz tervezve, köztük hét rajongók által készített pályával
  • Javított internetes kód
  • Új harci stílusok és védekező lehetőségek, amikkel akár a dobott fegyvereket is eltéríthetjük, illetve fejlettebb pajzsok kaptak helyet

A Rune: Halls of Valhalla áprilisban fog megjelenni a GodGames és a Jack of All Games kiadásában.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról