Szerző: sammer

2001. március 22. 05:15

Az SSI lemondott a Harpoon 4 tengeralattjáró szimulátorról

Ma már a második veszteség érte a játékosokat, az Ultimation által készített Harpoon 4 tengeralattjáró harci fejlesztése veszélybe került a The Wargamer jelentése szerint. Egészen pontosan a játék kiadója, az SSI döntött úgy, hogy nem kívánja kiadni a játékot.

"Fogalmam sincs arról, hogy mi történt... én is csak most tudtam meg," - reagált Larry Bond fejlesztő a friss hírre. "Mindent a megbeszélt tervek alapján csináltunk. Ha tisztázódtak a dolgok, keresünk egy új kiadót. Ez egy nagyon jó ötletnek és jó projektnek indult három évvel ezelőtt, és úgy gondolom, most is nagyszerű az a játék amin dolgozunk."

Don Gilman, a Harpoon 4 másik fejlesztője, aki az eredeti Harpoon PC-s változatának készítésében is részt vett 1989-ben, hozzátette - "A The Three Amigos's vagy a The Admiralty játékért, ahogy időnként nevezni szoktuk, mindent meg fogunk tenni, hogy egy első osztályú tengeralatti szimulátort hozzunk össze, és meg is jelenhessen"

Az SSI eredetileg 2001 végén adta volna ki a Harpoon 4-et.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról