Szerző: Barna József

2001. március 22. 11:09

Új ATi Radeon meghajtók Windows 9x/ME operációs rendszerekhez

[VoodooExtreme] Az ATi új drivereket (ver. 4.13.7075) adott ki Radeon videokártya-családjához Windows 9x/ME operációs rendszerekhez. Érdekes információ, hogy a meghajtó rendszerkövetelményei között a következő kitétel szerepel: DirextX 8.x vagy újabb verzió. A 11,76 MB méretű program, melyben számos multimédiás alkalmazásokkal illetőleg egyes játékokkal kapcsolatos problémát javítottak, a következő kártyákkal használható:

[VoodooExtreme] Az ATi új drivereket (ver. 4.13.7075) adott ki Radeon videokártya-családjához Windows 9x/ME operációs rendszerekhez. Érdekes információ, hogy a meghajtó rendszerkövetelményei között a következő kitétel szerepel: "DirextX 8.x vagy újabb verzió." A 11,76 MB méretű program, melyben számos multimédiás alkalmazásokkal illetőleg egyes játékokkal kapcsolatos problémát javítottak, a következő kártyákkal használható:
  • ALL-IN-WONDER RADEON
  • RADEON 64MB DDR
  • RADEON 32MB DDR
  • RADEON 32MB (SDR)
  • RADEON VE
Letölthető innen.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról