:

Szerző: Kovács Attila

2001. március 21. 22:39

A Fujitsu is a Matrox G450-et választotta

A Matrox OEM-partnereinek a sora egy újabb céggel bővült: a Fujitsu Siemens szel.

A Matrox OEM-partnereinek a sora egy újabb céggel bővült: a Fujitsu Siemensszel.

A Matrox Graphics Inc. tegnap jelentette be, hogy a Matrox Millennium G450 32Mb videokártyát, mely támogatja a DualHead-et, már a Fujitsu is használja a CELSIUS 460, 440 és 650-es munkaállomásaiban.

Ezeknek a gyors és könnyen bővíthető munkaállomásoknak a képességeit főképp a digitális tartalomfejlesztők, animációkészítők és mérnökök tudják kihasználni, mivel a CELSIUS család tagjai nagyteljesítményű grafikai alrendszerrel vannak felszerelve. A CELSIUS munkaállomásaiban az Intel Pentium 4-es és Pentium III-mas processzorát találhatjuk meg akár 1,5 GHz-es illetve 1 GHz-es sebességen. Ezeket a gépeket maximum 1 GB PC800 ECC RDRAM-mal és grafikai megjelenítők széles skálájával kínálják. A grafikus kártyák között megtalálhatjuk a DualHead-kompatibilis Matrox Millennium G450-et, mely kiemelkedő teljesítményt és minőséget, illetve multimonitor-támogatást nyújt.

"Azon túl, hogy a legjobb minőséget és megbízhatóságot nyújtják, a DualHeadben rejlő lehetőségek a professzionális felhasználók legmerészebb vágyait is kielégítik", nyilatkozta a Matrox munkatársa, Kamran Ahmed. "A Matrox Millennium G450-nel szerelt CELSIUS család a legjobb megoldást nyújtja azoknak a felhasználóknak, akiknek nagyteljesítményű szoftverekre és munkaállomásokra van szükségük."

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 16:11

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.