Szerző: sammer

2001. március 21. 05:33

Ősszel jön a Duke Nukem: Manhattan Project

Az ARUSH Entertainment egy új Duke Nukem online kalandjáték fejlesztésébe kezdett Duke Nukem: Manhattan Project néven, amit ősszel fog kiadni a jelenlegi tervek szerint.

Duke legújabb történetében is hozza formáját, és a politikával szembefordulva indul New York megmentésére. Legnagyobb ellensége, a jó öreg Dr. Proton megint nehéz ellenfelet választott magának, pedig oly régen szeretné már megvalósítani régi álmát: hogy világuralomra törhessen. A külső nézetű játék teljesen új 3D-s megjelenítést használ, de megtartja a Duke Nukem tradícionális "over-the-top" megvalósítását.

A Sunstorm Interactive fejlesztésében készülő Manhattan Projectet a ARUSH fogja kiadni az Interneten keresztül, méghozzá pályánként adagolva. Az első epizódot a kiadó ígérete szerint bárki ingyenesen letöltheti majd a nagyobb portálokról, vagy a www.arushgames.com oldalról.

A Manhattan Projectben több korábbi Duke Nukem küldetés fejlesztők is részt vesznek a Sunstrom Interactive-vel együttműködve. A fejlesztők nagy része dolgozott többek között a Duke It Out in D.C., Duke Extreme, és Duke Nukem: Life's a Beach kiegészítőkön is. Az ARUSH és a Sunstorm előreláthatólag nyolc epizóddal fogja gazdagítani a Duke Nukem fanatikusok gyűjteményét.

a címlapról