Szerző: sammer

2001. március 21. 05:08

Warren Ellis írja a Hostile Waters: Antaeus Rising történelmi vonalát

Az Interplay bejelentette, hogy a Hostile Waters: Antaeus Rising akció/stratégiai játékának eredeti történetét a díjnyertes író, Warren Ellis készíti. Warren nevéhez olyan művek fűzödnek, mint a Excalibur, a DV8, valamint a Transmetropolitan díjnyertes sorozata. A Hostile Waters: Antaeus Rising lesz Ellis belépése az interaktív médiába. Ez egy új korszak kezdetét is jelentheti, hiszen eddig teljesen elfogadott volt a fejlesztők által kitalált, legtöbbször rendkívül gyenge minőségű történet a hasonló játékokban.

A Hostile Waters: Anteaus Rising-ben a klasszikus valós idejű stratégiai játékokhoz hasonlóan kell építkeznünk, tuningolnunk az egységeinket és új technológiákat kifejlesztenünk. Mindezt a kor szellemének megfelelően 3D-ben tehetjük meg, és 3D-s térképen követhetjük figyelemmel az egyéb eseményeket. Játék egyik különlegességét az adja, hogy bármikor bármelyik egység irányítását átvehetjük a saját szemszögéből, így pillanatok alatt egy 3D-s akciójáték közepén találhatjuk magunkat. A Hostile Waters 2001 második negyedévében fog megjelenni.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról