Szerző: sammer

2001. március 21. 04:55

Letölthető az Operation Flashpoint taktikai akciójáték demója

A Bohemia Interactive kiadott egy játszható demót a készülő Operation Flashpoint taktikai FPS játékából. A demó egyetlen pályát tartalmaz, de a fejlesztők szerint ennyi pont elég ahhoz, hogy ráérezzünk a játék lényegére.

Az Operation Flashpoint egy taktikai harci akciójáték, ami a fejlesztők szerint példátlan szabadságot enged a játékosnak, nagy létszámú csapatokat vezényelhetünk, és az összes fellelhető járművet igénybe vehetjük a játékban. Megismerhetjük és felhasználhatjuk a hidegháború leghatékonyabb katonai erőit, a gyalogságot, a mobil és páncélzott egységeket, és a repülőgépeket, mindezt hatalmas és részletesen kidolgozott 3D-s környezetben. További információkért keresd fel a a játék hivatalos (www.flashpoint1985.com), vagy a Codemasters oldalán felállított (www.codemasters.com/flashpoint) weboldalát.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról