Szerző: Vörös Péter

2001. március 19. 18:55

Kapható a Microsoft Application Center 2000 - A "nagy vas" .NET-es alternatívája

HIRDETÉS

[Microsoft] Már kapható a Microsoft Application Center 2000, amely a webes alkalmazásaikat oldalra skálázó vállalatok bevezetési és karbantartási eszköze. Az oldalra skálázás az ipari szabványos kiszolgálók fürtözéses architektúrájának kialakítását jelenti; az egyetlen, nagy hardveren futó, monolitikus felépítéssel szemben számos előnyt kínál. Az Application Center 2000 felhasználói már most megismerhetik az oldalra skálázás előnyeit: a magasabb rendelkezésre állást, nagyobb skálázhatóságot, a kiszolgálók könnyebb kezelhetőségét, valamint a nagyobb költséghatékonyságot.

Számos nagyvállalati felhasználó szerint a "nagyvas" kiszolgálók egyértelmű hátránya, hogy amennyiben meghibásodnak, a teljes rendszer működésképtelenné válik. Az oldalra skálázhatóság ma már több, mint egy reális alternatíva az ilyen megoldásokkal szemben.

Az Application Center 2000 - a Windows 2000-re épülő webes alkalmazások karbantartási eszköze - az üzleti-kritikus alkalmazások számára 100 százalékos rendelkezésre állást biztosít, egyúttal az üzemeltetési költségek és a szoftverskálázás bonyolultságának jelentős csökkenését is ígéri. Az oldalra skálázás a szoftverek és a szerverfürtök (webfarmok), nagyarányú skálázhatóságát teszi lehetővé, a nagyméretű és rendkívül költséges központi kiszolgálókkal szemben. Az Application Center 2000 segítségével a felhasználók számára alkalmazásaik bármikor, bármelyik kiszolgálón folyamatosan elérhetővé válnak. Ezzel szemben a "nagyvasak", mint "egyedüli meghibásodási pontok" üzemzavara esetén a rendszer leállása tetemes károkat okozhat.

a címlapról