:

Szerző: sammer

2001. március 19. 00:12

Bejelentették a Laser Squad Nemesis játékot

A Mythos Games nemrég bejelentette, hogy leállította a Dreamland Chronicles játékának fejlesztését, és egy új munkába fogott Laser Squad Nemesis néven. "Az új, készülő játékunk egy email-en keresztül játszható változata lesz a Laser Squad-nak, amely Laser Squad Nemesis néven fog megjelenni." - írta Julian Gollop a Mythos Games-től a fórumukban. "A játékot az új cégünk, a Co Do Games fogja üzemeltetni, és csupán egy kis előfizetési díjat kell majd fizetni a korlátlan játszhatóságért."

A játék tulajndonságai:

  • Új két-játékos körökre osztott rendszer, amiben mindkét játékos párhuzamosan játszhat és küldheti el befejezett körét.
  • Három választható fél: űr-tengerészek, droidok és földönkívüliek.
  • Széles választékú pálya és küldetés típusok.
  • Egy világ-liga rendszer amiben a legjobb játékosok mérhetik össze tudáskat.

"Hamarosan egy bejelentést teszünk a Laser Squad Development Club-bal kapcsolatban, ami a későbbiekben lehetőséget fog adni nektek arra, hogy segítsétek a játék fejlesztését ötleteitekkel, tanácsaitokkal. Erre a beta teszt keretében lesz majd mód."

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 20:36

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.