:

Szerző: sammer

2001. március 13. 06:12

Új "gameplay" movie tölthető le az Operation Flashpoint akciójátékból

A Codemasters kiadott egy új, játékmetenet bemutató movie-t a Bohemia Interactive fejlesztésében készülő Operation Flashpoint háborús taktikai akciójátékból.

Az Operation Flashpoint egy taktikai harci akciójáték, ami a fejlesztők szerint példátlan szabadságot enged a játékosnak, nagy létszámú csapatokat vezényelhetünk, és az összes fellelhető járművet igénybe vehetjük a játékban. Megismerhetjük és felhasználhatjuk a hidegháború leghatékonyabb katonai erőit, a gyalogságot, a mobil és páncélzott egységeket, és a repülőgépeket, mindezt hatalmas és részletesen kidolgozott 3D-s környezetben. További információkért keresd fel a a játék hivatalos (www.flashpoint1985.com), vagy a Codemasters oldalán felállított (www.codemasters.com/flashpoint) weboldalát.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 03:28

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.