:

Szerző: roberto

2001. március 12. 23:19

Friss MySQL: 3.23.34a

MySQL[MySQL AB] Megjelent a népszerű adatbáziskezelő új verziója a 3.23.34a, amelynek a forrásába mostmár a teljes Berkeley DB és Innobase támogatás bekerült. Mindkét táblázattípus az úgynevezett tranzakcióbiztos (transaction-safe) táblázatok körébe tartozik, Linuxon egyébként már régóta támogatja a tranzakcióbiztos táblázatokat a PostgreSQL, az ilyen táblázatokban a műveletek visszavonhatók. A másik MySQL-t érintő fontos hír: az Oracle Technology Network-ön, az Oracle rendszerére való átállással foglalkozó oldalakon feltűnt a MySQL adatbáziskezelő is a támogatott rendszerek között, ez egyben azt is jelzi, hogy az adatbázisok világának fontos szereplője a MySQL.

Kapcsolódó linkek:

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 10:42

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.