:

Szerző: Vörös Péter

2001. március 12. 15:11

Valuestar T VT1000J/6JD4: digitális TV adás vételére is alkalmas PC a NEC-től

[AsiaBizTech] A NEC múlt héttől kezdte el árulni Japánban a Valuestar T VT1000J/6JD4 elnevezésű asztali PC-t, amely képes digitális TV adás vételére, Japánban ez első ilyen készülék amely képes erre. A PC egyik slot-jára egy külső egység van csatlakoztatva, amely képes az ún. "B-CAS" IC kártyák olvasására (ez különbözteti meg a vevőket a digitális műholdas adásoknál).


A PC 15,3"-os TFT-LCD kijelzője eltér a hagyományos kijelzőktől annyiban, hogy a fényességet négyzetméterenként 500 kandelára növelték, ez a hagyományos TFT-LCD kijelzők fényességének 2,5-szeresének felel meg. Így a mozifilmek és TV adások sokkal világosabban jeleníthetők meg.

A PC-ben 1 GHz-es Pentium III processzor, DVD-ROM és 5.1-es hangkártya és ahhoz illő hangrendszer található.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 24. 23:16

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.