Szerző: roberto

2001. március 10. 20:10

Talán már pár napon belül letölthető lesz a várva várt Nautilus

Eazel[LinuxToday] A várva várt gnome-os szoftver, a Nautilus talán már néhány napon belül letölthető lesz az Eazel-től. A vállalat --amelynek alapítói közt volt Macintosh fejlesztők is vannak-- csak később tervezi az 1.0 hivatalos bejelentését, de a jövő héten valamikor ki fog kerülni a letölthető verziók közé az első poszt-béta változat.

A Nautilus egy fájlkezelő, webböngésző és rendszerkezelő gnome-os alkalmazás, amely nemcsak a Linux használatát könnyíti meg, hanem jelentős előrelépés a a desktop rendszerek terén is, hiszen ez egy Hálózati Felhasználói Környezet (NUA, Network User Environment), amely egyetlen felületen integrálja a helyi fájlok kezelését és az inernetes szolgáltatásokat. Az érdeklődők az Eazel weblapjain találhatnak bővebb információt a Nautilusról.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról