:

Szerző: Vörös Péter

2001. március 10. 08:55

A Sun már készül az új középkategóriás, UltraSPARC III-alapú szervereinek bemutatására

[Computerworld] Az új gépek bemutatatásának dátuma várhatóan március 21., ekkor a cég 900 MHz-es, réz technológiával készült, UltraSPARC III alapú, a Sun által "midframe"-nek (középkategóriás) nevezett szervereket fog egy New York-i sajtótájékoztatón bejelenteni. A cég jelenlegi középkategóriás gépei a 8 processzoros Sun Enterprise 3500-tól a 30 processzoros Sun Enterprise 6500-ig terjednek - a most bemutatandó új gépek jelentősen nagyobb teljesítményűek lesznek ezeknél. Az új gépek felhasználóinak feltétlenül upgrade-elniük kell a Sun Solaris 8 operációs rendszerre, ugyanis csak ez támogatja az UltraSPARC III processzorokat, ez a szakértők szerint a legtöbb helyen nem jelenthet túl nagy gondot.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 13:15

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.