Szerző: sammer

2000. március 29. 04:42

Age of Kings: The Conquerors részletek

Amikor az Ensemble Studios fejlesztésében és a Microsoft kiadásában megjelent az Age of Empires II: Age of Kings, sokkal sikeresebb volt mint az eredeti játék, és hónapokig vezette az eladási listákat. Az MS jól tudja, hogy nem szabad figyelmen kívűl hagynia egy ilyen sikeres játékot, ezért hamarosan kiad egy küldetéslemezt, The Conquerors néven. Bruce Shelley, az Ensemble egyik embere a következőket nyilatkozta az új kiegészítőről:
"Az Age of Empires II rajongói ki vannak éhezve az új lehetőségekre és újfajta civilizációkra. Bízunk benne, hogy a The Conquerors legalább annyira elnyeri a játékosok tetszését, mint amennyire a The Rise of Rome tette az eredeti Age of Empires idején. Ez a kitűnő és jól átgondolt kiegészítő új életet lehel majd a játékba, hogy ismét belemerülhessünk a AOE2 világába. Mostanra jó adag véleményt sikerült összegyűjtenünk a játékról, és ezeket fel fogjuk használni, hogy minél tökéletesebb lehessen a csomag. A kiegészítő lényege, hogy a játékosoknak még több vidám órát szerezhessünk ebben a nagyszerű játékban."
A kiegészítő sokkal igényesebbnek ígérkezik, mint eddig bármelyik Ensemble játék vagy kiegészítő. Öt új civilizáció, négy új történelmi hadjárat ami valós történelmi személyeken, vagy eseményeken alapszik, új pályák, egységek és technológiák lesznek. Az Ensemble olyan megoldást keres, hogy a hardcore és a hétköznapi játékosoknak is egyaránt jól megfeleljen. "Véleményünk szerint ez a tartalmas kiegészítő csomag nagy értéket fog képviselni a játékosok között, és mindenki számára jó szórakozást fog nyújtani. Itt az Ensemble-nél mindig is arra törekedtünk, hogy minden részletében minőségi játékot állítsunk elő."
Az Ensemble új játékmódokat is adott a The Conquerors-hoz, mint pl.: Capture the Hill. A játékmód lényege, hogy a játék elején egy semleges egység kezd el mozogni a pálya közepéről indulva, és a csapatok feladata, hogy megszerezzék, és bizonyos ideig a birtokukban tartsák az egységet. A játékba a fejlesztők sok mindent megváltoztattak a kezelésen is, így könnyebb, automatikusabb lett az irányítás. Több információt májusban, az E3-on fognak közölni.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról