Szerző: sammer

2001. március 3. 04:50

Tesztereket keresnek a Droidarena online játékhoz

A Droidarena egy ingyenes, web alapú multiplayer harci-robot játék, ahol véletlenszerűen generált arénákban folynak a halálos mérkőzések. A játékos feladata a lehető leghatékonyabb gyilkológép megtervezése, majd az elkészült robottal az ellenséges robotok feldarabolása, ami nem lesz egyszerű feladat, tekintve, hogy ők sem üres felfüggesztési pontokkal indulnak. Sikeres tervezés (és szerencsés pályagenerálás) esetén akár a legvégső díjat, az "arany chip"-et is meg lehet nyerni. A robotot természetesen nem az alapoktól kell felépítenünk, rendelkezésünkre áll számtalan előre letesztelt alkatrész is, amiket mérnökök és kutatók fejlesztettek ki a számunkra, illetve folyamatosan készülnek az újabbnál újabb eszközök és fegyverek is.

A Droidarena tervezett megjelenési ideje 2001 április 30. Jelenleg béta tesztereket keresnek a fejlesztők, ezzel kapcsolatban további infókat ezen az oldalon találsz.

Egy kis ízelítő a harci robotra szerelhető felszerelésekből:


Így néz ki egy WALKER típusú robot.

Több féle lézerágyú, amiket a robotra szerelhetsz.

Néhány rakéta, ami a cél befogása után követi az ellenfelet.

Lézer-pajzs egyes támatások ellen.

Különböző páncélzatok.

A plazma-pajzs.


Különböző plazmaágyúk.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról