:

Szerző: mz

2001. március 2. 20:09

7000 négyzetméternyi Siemens újdonság a CeBIT-en

[Siemens] Még többet tudó mobiltelefonokkal, az e-üzlet és a következő generációs Internet számára fejlesztett megoldásokkal támasztja alá a Siemens a 2001. március 22-28. között megrendezésre kerülő CeBIT-en azt a törekvését, hogy a mobil-üzleti szolgáltatások és infokommunikációs technológia vezető vállalata legyen.

A Siemens szlogenje is mobilitást, az e-üzletet és a következő generációs internetet magába foglaló világtrendet helyezi előtérbe: "Make your business mobile" - Tedd üzletedet mobillá! A CeBIT egyik legnagyobb kiállítójaként a Siemens Információ és Kommunikáció (IC) területének ágazatai - az IC Hálózatok, a Mobiltelefonok és a Siemens Business Services - közel 7000 m2-es területen mutatják be átfogó kínálatukat és újdonságaikat. A Siemens célja a gyakorlatilag korlátlan mobilitás biztosítása mindenki számára, az üzleti és a magánszférában egyaránt.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 14:17

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.