:

Szerző: mz

2001. március 2. 19:37

Félmillióan tesztelik az Office XP legújabb tesztváltozatát

[Microsoft] A mai naptól 2001. augusztus 31-ig a világ harminc országában, több mint ötszázezer vállalati felhasználó ismerkedhet meg az Office legújabb verziójának innovatív megoldásaival.

Korábban az Office XP béta kettes verzióját tízezer felhasználó tesztelhette, s a visszajelzések túlnyomó többségben pozitívak voltak. Az egyéni felhasználó munkavégzése során egyszerűbb, hatékonyabb és kreatívabb megoldásokkal találkozhat. A munkacsoportok számára - többek között a Share Point Team Services (egy előre beépített, s a munkacsoportok együttműködésének webes felületet nyújtó megoldás révén) - könnyebbé, rugalmasabbá, gyorsabbá és mindenek előtt hatékonyabbá válnak a munkafolyamatok. Egyszerűbbé válik a dokumentumokkal végzett közös munka, az információk és ismeretek tárolása és megosztása. A vállalatok számára a megbízható és az üzleti igényeknek megfelelő eszközök egyszerűbb és termelékenyebb munkavégzést eredményeznek.

Az angol változatban elérhető beszéd és kézírásfelismerő funkció, valamint a magyar verzióban is megtalálható intelligens címkék (Smart Tag), intelligens munkaablakok (Task Pane), és az új, e-mail-alapú dokumentumkezelési és jegyzetelési technológiák mind új elemek az irodai alkalmazáscsomagban.

Mindezek révén a munka immár élményt jelent, s nem véletlen, hogy óriási érdeklődés övezi a termék megjelenését, melyre 2001 első félévének végén lehet számítani.

A mai naptól a cég oldaláról megrendelhető programcsomag a következő alkalmazásokat tartalmazza: Microsoft Word 2002, Microsoft Outlook 2002, Microsoft Excel 2002, Microsoft PowerPoint, Microsoft Access 2002, Microsoft FrontPage 2002, valamint többnyelvű, működést biztosító csomagokat (multilanguage pack).

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 02:39

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.