Szerző: mz

2001. március 2. 01:27

Együttműködés az Oracle és a Compaq között fürtözött rendszerek szállítására

[Oracle] Az Oracle Corporation több évre szóló műszaki és üzleti megállapodást jelentett be a Compaq Computer Corporationnel. A cél az Oracle9i Real Application Clusters-en és a Compaq TruCluster Serveren alapuló fürtözött számítógépes konfigurációk szállítása.

A tervek szerint az Oracle és a Compaq szorosan integrálja a Compaq Tru64 UNIX fürtözési technológiáját az Oracle9i Real Application Clusters megoldásába, annak érdekében, hogy méretezhetőbb, kezelhetőbb, megbízható és költséghatékony fürtözött adatbázis-platformot kínálhassanak. Az Oracle9i Real Application Clusters a várakozások szerint az Oracle által támogatott platformokon áll majd rendelkezésre, míg a Compaq a fejlesztési partner, illetve a Compaq Tru64 UNIX a fejlesztési és referencia platform.

A két vállalat között létrejött megegyezés az alábbi területekre helyezi a hangsúlyt:

Műszaki fejlesztés - Az Oracle a kiválasztott Compaq Tru64 UNIX fürtözési technológiát integrálja az Oracle9i Real Application Clusters-be, így platform-független clusterware-t hoz létre. Ez a mozgatható clusterware lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy a fürt állapotát és teljesítményét olyan funkciók segítségével kövessék nyomon, mint a terheléselosztás, hiba estén történő átterhelés, és hiba estén történő átterhelés észlelése. Az Oracle9i Real Application Clusters a platformfüggetlen clusterwarerel, amely eredetileg Tru64 UNIX alatt fut, Oracle által támogatott platformokon is futni fog.

Megoldásfejlesztés - A Compaq és az Oracle együttműködése kiterjed arra is, hogy az Oracle9i Real Application Clusters előzetesen integrált és tesztelt referencia konfigurációit Compaq Tru64 UNIX AlphaServer-ekre fejlessze ki. Az ügyfelek ezeket a konfigurációkat építőelemként használhatják, hogy könnyedén reagáljanak a változó terhelésre, és eleget tegyenek az elektronikus üzletek méretezési követelményeinek.

Piacfejlesztés - A Compaq és az Oracle egy dedikált alapot hozott létre, amely a fürtözött megoldások piaci tudatosítására, az értékesítési és szakállomány képzésére, valamint a közvetlen és közvetett csatornák támogatására koncentrál.

A Compaq és az Oracle ezeken felül azt tervezi, hogy integrált ügyféltámogatást és tanácsadói szolgáltatásokat vezet be, hogy segítse az ügyfeleket a fürtözött megoldások tervezésében, felépítésében, megvalósításában, kezelésében és támogatásában.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról