Szerző: Bodnár Ádám

2000. március 28. 22:05

Az Intrinsic Graphics számára az nVidia GPU az etalon

HIRDETÉS

A kaliforniai Intrinsic Graphics olyan grafikus software-környezetet fejleszt főleg játékkészítő cégek számára, amely csúcssebességgel fut a legújabb konzolokon és PC-ken egyaránt. Az Intrinsic Alchemy játékfejlesztői platform lényege, hogy az adott kódot egyaránt képes PC-n, játékkonzolon illetve Set-top boxon futtatni, ráadásul ugyanolyan sebességgel! A fejlesztés során az Intrinsic Graphics programozói szoros együttműködlsben álltak az nVidia mérnökeivel, ennek eredménye az új software-környezet, ami hordozható mivoltából komoly érdeklődésre tarthat számot a játékprogramok fejlesztőinek körében. Természetesen a termék bemutatása nVidia GeForce-alapú videokártyával ellátott PC-n történt.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 2. 01:46

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.