Szerző: mz

2001. február 28. 10:14

80 millió eurós hitelt vett fel fejlesztésekre a PanTel

[Mmd] A PanTel Távközlési és Kommunikációs Rt. a mai napon 80 millió eurós hitel felvételét jelentette be. A Magyarországon meghatározó távközlési vállalat a kölcsönt középtávú üzletfejlesztési beruházásainak finanszírozására kívánja fordítani.

A hitelkonstrukciót a CIB Közép-európai Nemzetközi Bank Rt. és a Magyar Külkereskedelmi Bank Rt. vezette hitelező konzorcium dolgozta ki. A hitelszerződés aláírására február 26-án került sor.

A hat év lejárati idejű hitelmegállapodás a PanTel Rt. további növekedésének finanszírozásában segíti a vállalatot. Az 1998-ban történt alapítása óta a vállalat az alaptőkéből fejlesztette országos gerinchálózatának kiépítését, valamint ez alapozta meg szolgáltatási portfóliójának kialakítását. A részvényesek bizalmának, illetve a PanTel Rt. megalapozott üzleti stratégiájának köszönhetően a vállalat sikeresen állt helyt a magyar távközlési piacon, és immár külső források bevonásával haladhat tovább a növekedés útján.

A PanTel Távközlési és Kommunikációs Rt. 1998 óta aktív szereplője a magyar távközlési piacnak. 3700 km hosszú, világszínvonalú országos optikai hálózata segítségével szolgáltatási portfóliójában korlátlan kapacitást és sávszélességet kínál ügyfeleinek. A PanTel Rt. jelenleg közel 500 vállalati ügyfél számára biztosítja magas színvonalú üzleti kommunikációs szolgáltatásait (WorldConnect, International Frame Relay, PanLine International, PanConnect, PanLine, PanPlace, PanBreak, és IP alapú hangszolgáltatások) Magyarországon.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról