Szerző: sammer

2001. február 27. 06:47

Biztosított az Asheron's Call hálózati szerepjáték folytatásának jövője, és megjelent az elso publikus kép is

A Microsoft bemutatta az első képet az Asheron's Call hálózati szerepjátékának folytatásából, az Asheron's Call 2-ből.

A Microsoft ma jelentette be hivatalosan, hogy készíti az Asheron' Call MMRPG (massively multiplayer RPG) folyatását. Az játék folytatását a Turbine Entertainment Software más egy éve, az előző rész megjelenése óta folyamatosan fejlesztette, de a szerződést csak most kötötték meg a szoftveróriással, és ezzel biztosították a játék jövőjét.

"Nagyon örülünk, hogy bejelenthettük ezt," mondta nagy örömmel David Bowman a fejlesztés vezetője. "Nem volt olyan nap, hogy ne kérdeztem volna meg magamtól: vajon lesz-e eredménye a fejlesztésnek. Nagy megkönnyebbülés, hogy mostmár kijelenthetem, igen, készül a folytatása az Asheron's Call játéknak. A fejlesztés az utóbbi időben lelassult, de most újult erővel folytatjuk a játék készítését, és további művészeket, designereket és programozókat alkalmazunk, hogy a második rész méltó utódja legyen az eredeti játéknak."

A Turbine márciusban a Game Developers Conference-n bemutatja a The Turbine Engine 2.0 kliens/szerver motort, amit az Asheron's Call 2 is hasznáni fog. "Ez az első alkalom, hogy kényelmesen bemutathatjuk a következő generációs játékaink motorját hozzáértő közönségnek," mondta Michael Steele techológiai igazgató. "Garantálhatom, hogy az engine ereje és rugalmassága láttán a többi játékfejlesztőnek el fog állni a lélegzete."

Jelenleg még sem a Microsoft, sem a Turbine nem jelölt meg kiadási időpontot.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról