:

Szerző: sammer

2001. február 27. 05:07

A DreamCather tavasszal fogja kiadni az In Cold Blood akció/szerepjátékát

A DreamCather fogja kiadni az In Cold Blood akció/kalandjátékot PC-re. Az új játékban száznál is több helyszínen játszódó kilenc küldetés kapott helyett, ahol folyamatos akció várja a játékost. Az brit Revolution fejlesztésében készült játék lenyűgöző történetet, első osztályú animációkkat és fordulatos játékmenetet ígér. Az In Cold Blood tulajdonságai:

  • Körülbelül 60 órányi folyamatos és izgalmas akció
  • Bond féle kémfelszerelés, mint a kommunikációs számítógépek, elektromágneses aknák, "hackelhető" védelmi berendezések és mozgásérzékelők, stb.
  • Előre renderelt grafika több, mint 100 helyszínnel
  • A karakterek reagálnak a környezetre, pl. ha az őrök meghallanak egy lövést, akkor oda sietnek, és/vagy bekapcsolják a riasztót
  • Szokatlan kamera nézetek, aminek a történet hangulatának növelése a feladata
  • És egyebek...

Az In Cold Blood 2001 tavaszán fog megjelenni.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 22:31

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.