Szerző: roberto

2001. február 22. 23:54

Új KDE site indult tegnap, a KDE Promo

[KDE Promo] Új KDE site indult tegnap, KPP, azaz KDE Promotion Project néven, a promo.kde.org címen. A site elsősorban olyan KDE-szimpatizánsok számára jött létre, akik nem programozással szeretnének bekerülni a KDE projektjeibe. Ez nem jelenti azt, hogy itt nem lesznek fejlesztők, lesznek, a hangsúly azonban a programírás helyett inkább az íráson, beszéden lesz.

KDE Promo

A KPP-ben végezendő tevékenységek köre kiterjed például KDE alkalmazásokról vagy KDE-re való fejlesztésről szóló cikkek, kritikák készítésére; KDE CD-k terjesztésére pl. egyetemeken; a KDE konferenciákon való képviseletére; KDE webdesign és egyéb promóciós anyagok előállítására. Ha bárki csatlakozna: az első lépés a KPP levelezőlistára való feliratkozás.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról