Szerző: mz

2001. február 22. 19:00

Díjat nyert a Compaq VersaStor technológiája

HIRDETÉS

[Mmd] A Strategic Research Corporation által szervezett I/O Technologies Forum & Expo Awards Program keretein belül a Compaq Computer Corporation új, VersaStor technológiájának ítélte a "Legjobb Új, 2001-es Technológia" díjat. Az évente megrendezésre kerülő fórumon Interneten történő jelölés és szavazás után hirdették ki a győzteseket, három kategóriában, melyet a legnevesebb szakemberek és a felhasználók választottak ki közösen.

A Compaq korszerű adattár technológiája hatékonyabb tárolási megoldást és megnövelt adatelérhetőséget biztosít. Jelentősen leegyszerűsíti a tárolófelügyeleti feladatokat, és napjaink tárolási kultúrájában biztosítja a vásárlók befektetéseinek védelmét. Mint ilyen, a VersaStorTM technológia a kritikus üzleti alkalmazások és nagyvállalati tárolási megoldások ideális alappillére.

A VersaStorTM névre keresztelt eljárás az iparág történetében elsőként képes egy teljes Storage Area Networkre, azaz SAN-re terjedő virtualizációt biztosítani, ami fontos lépést jelent a Compaq Open SAN víziójának megvalósításához vezető úton. Számos IT szakértő egybehangzó véleménye szerint a VersaStor technológia a legjelentősebb újítás a RAID eljárás bevezetése óta.

A VersaStorTM technológia jelentősen leegyszerűsíti a háttértár-rendszerek felügyeletével kapcsolatos feladatokat, lerövidíti az Open SAN megoldások telepítési, és esetleges helyreállítási idejét - ezáltal nagyban növeli a felhasználó üzleti tevékenységeinek sebességét. A VersaStorTM technológia tehát egyfajta kulcsnak is tekinthető az egész iparág jövőjét meghatározó "storage as a utility" modellhez.

A VersaStorTM technológia hatékonyan küzdi le a különböző gyártók által szállított eltérő háttértárrendszerek együttműködése előtt tornyosuló akadályokat, lehetővé téve heterogén tárolóeszközök egyetlen SAN-alapú háttértár-gyűjtőben (storage pool) való egyesítését, amely aztán a felhasználó által már egyetlen erőforrásként kezelhető.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 5. 08:56

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.